Lamaran

Tambang & Tambang

TDS nyedhiyakake layanan mandeg kanggo sawetara proyek penambangan paling gedhe ing donya. Kanggo para pelanggan, TDS nawakake macem-macem industri ...

Waca liyane

Sumur Banyu & Panas Bumi

TDS spesialis ing peralatan sing dibutuhake kanggo nggayuh jinis lingkungan kanggo ngebur banyu kanthi apik. TDS wis pengabdian kanggo profesional ...

Waca liyane

Konstruksi

TDS nglayani industri konstruksi global kanthi ngrancang, nggawe, lan nyebarake alat lan produk pengeboran udara ...

Waca liyane

Eksplorasi

Solusi ngebur sirkulasi mbalikke TDS dirancang kanggo ngasilake kualitas industri lan produksi ...

Waca liyane

Utilitas lan HDD

Nalika nerangake rod bor sing angel lan andal, TDS ngasilake pipa bor HDD (Pengeboran Arah Horisontal) lan alat ...

Waca liyane

Ramming Pile Surya

Driver tumpukan stabil lan efisien postingan hidrolik mesin pos Multi-fungsi driver tumpukan hidrolik 3m 6m stroke crawler dipasang tumpukan tumpukan ...

Waca liyane