Utilitas lan HDD

cof

Nalika nerangake rod pengeboran sing angel lan andal, TDS ngasilake pipa bor HDD (Horisontal Directional Drilling) lan alat. Produk pengeboran arah horisontal kualitas tinggi ngrebut proyek sing paling nuntut. Saka trowongan ing dalan, ngebur ing wilayah sing akeh banget uga wilayah sing sensitif lingkungan, kita nyedhiyakake kabeh rig pengeboran arah horisontal kanthi ukuran cilik. Khusus kita nggawe lan nyuplai batang bor lan pipa sing cocog kanggo HDD ing ngisor iki.