Ramming Pile Surya

solar piledriver

Driver tumpukan stabil lan efisien postingan hidrolik mesin pos Multi-fungsi driver tumpukan hidrolik 3m 6m stroke crawler dipasang tumpukan driver post instalasi mesin nggunakake teknologi hidrolik anyar, konsumsi udara sithik, torsi puteran gedhe, gampang ngindhari perpindahan bolongan.
Struktur kompak rig, nalika meksa kreta kanthi kompensasi teleskopis, ndhukung bolongan bor ing lemah nalika ngebur, stabilitas pengeboran. Panggunaan rig iki bisa dipercaya, nyandhang efisiensi dhuwur, cocog kanggo macem-macem kahanan kerja, unit konstruksi kanggo nyuda biaya lan nambah efisiensi jaminan sing kuat. Pembalap tumpukan sing stabil lan efisien mesin pos pos hidrolik utamane digunakake kanggo tumpukan jangkar, sumur, tumpukan tenaga surya fotovoltaik lan konservasi banyu, pembangkit listrik, penambangan pit, dalan lan pengeboran bolongan bolongan liyane.