Sumur Banyu & Panas Bumi

water well drilling rig 1

TDS spesialis ing peralatan sing dibutuhake kanggo nggayuh jinis lingkungan kanggo ngebur banyu kanthi apik. TDS wis nyedhiyakake produksi profesional kanggo latihan Drill lan alat pengeboranlan adol lan perawatan kompresor udara. Seri produk iki duwekarakteristik alokasi standar, struktur kompak lan cukup, ngebur kanthi cepet kacepetan, ekonomi lan daya tahan, tingkat gagal sing sithik, lsp. Wis pirang-pirang ewonan digunakake konstruksi teknik tambang, pengeboran sipil, pengeboran panas bumi lan lapangan liyane.