LamaranLamaran

babagan kitababagan kita

TDS (Drill Store) misuwur ing rig bor sumur banyu, rig bor blasting, kompresor udara, alat DTH, alat palu ndhuwur, alat rotary, alat RC, sistem casing lan alat HDD, lsp. Kita nyedhiyakake industri pengeboran ing pertambangan, tambang, konstruksi teknik lan konstruksi infrastruktur. Visi kita dadi pimpinan pasar ing industri sing gegandhengan karo inovasi lan orientasi pelanggan.

logo
3b7bce09

Produk sing ditampilakeProduk sing ditampilake

warta paling anyarwarta paling anyar

  • news_pic
  • news_pic
  • news_pic
  • news_pic
  • news_pic
  • news_pic
  • Bor TDS Kasedhiya Nggawe ...

    Bit silikon digunakake kanggo ngebur rotasi, biasane digunakake kanggo ngebor bolongan gedhe lan bolongan produksi ing tambang gedhe, tambang terbuka, ekstraksi minyak bumi, lan lapangan liyane. Ana rong klompok ...

  • Prakara sing Perlu Digatekake Ing Operatio ...

    1. Bor kudu dilatih khusus lan duwe pengalaman kerja tartamtu sadurunge bisa kerja; 2. Buruh rig kudu nguwasani esensial operasi lan ...

  • Cara Ngebor Banyu Miturut ...

    Kanggo pengeboran sumur rata-rata, pengeboran rig pengeboran sumur banyu ora liya yaiku kanthi cepet nemokake posisi pengeboran banyu sing akeh. Yen ora cukup pengalaman, ...

  • 5 proyek eksplorasi tembaga utama Peru

      Peru, produsen tembaga nomer loro paling gedhe ing donya, duwe portofolio 60 proyek eksplorasi pertambangan, lan 17 ing antarane kanggo tembaga. BNamericas nyedhiyakake ringkesan limang ...