Konstruksi

construction tunnel

TDS nglayani industri konstruksi global kanthi ngrancang, nggawe, lan nyebarke alat lan produk pengeboran udara lengkap kalebu palu lan bit DTH, pipa bor, casing, bit dering lan DTH Drills.  
Rentang produk TDS ekstensif lan duwe teknologi unik. Thanks kanggo teknik unggulan sing njamin linuwih lan efisiensi sing paling dibutuhake. Kita ngewangi sampeyan ngaturake wektu - lan anggaran.