Tambang & Tambang

TDS nyedhiyakake layanan mandeg kanggo sawetara proyek penambangan paling gedhe ing donya. Kanggo pelanggan kasebut, TDS nawakake macem-macem produk pengeboran terkemuka ing industri kanggo eksplorasi, DTH, rotary, lan operasi blasting.
Sing paling penting kanggo sukses para pelanggan yaiku layanan pribadi lan keahlian teknologi TDS. TDS bisa digunakake karo bor ing situs kerja ing saindenging jagad ora mung ndhukung produk kita, nanging kanggo entuk kawitan kanggo ngrancang desain produk DTH kanggo gawe marem ing saben lingkungan pengeboran.