Eksplorasi

mining exploration

Solusi ngebur sirkulasi mbalikke TDS dirancang kanggo ngasilake asil sampingan industri ing kualitas sampel lan produktivitas pengeboran nalika njelajah emas, perak, platinum, tembaga, nikel, bijih besi, lan logam dasar liyane.
Jelajahi macem-macem produk, kabeh dirancang kanggo mbantu entuk produktivitas paling dhuwur kanthi biaya perawatan paling murah ing industri eksplorasi mineral. Didhukung dhukungan lan konsultasi ing situs saka tim regional ahli, sistem TDS RC entuk reputasi.