Warta

  • TDS Drill Got The Ability To Produce The Total Drilling String Of Rotary Drilling

    Bor TDS Kasedhiya Nggawe String Pengeboran Total Pengeboran Rotary

    Bit silikon digunakake kanggo ngebur rotasi, biasane digunakake kanggo ngebor bolongan gedhe lan bolongan produksi ing tambang gedhe, tambang terbuka, ekstraksi minyak bumi, lan lapangan liyane. Ana rong klompok pengeboran rotary amba: (1) rotary crushing kanthi mbukak titik dhuwur menyang rock saka telung kerucut, lan ...
    Waca liyane
  • Matters Needing Attention In The Operation Of Water Well Drilling Rig

    Perkawis sing Perlu Dipentingake Ing Operasi Rig Pengeboran Sumur Banyu

    1. Bor kudu dilatih khusus lan duwe pengalaman kerja tartamtu sadurunge bisa kerja; 2. Buruh rig kudu nguwasani esensial operasi lan pengetahuan pangopènan lengkap babagan rig pengeboran, lan duwe pengalaman cukup sajrone ngatasi masalah. 3. Sadurunge kiriman ...
    Waca liyane
  • How To Drill For Water According To The Terrain

    Cara Ngebur Banyu Miturut Wilayah

    Kanggo pengeboran sumur rata-rata, pengeboran rig pengeboran sumur banyu ora liya yaiku kanthi cepet nemokake posisi pengeboran banyu sing akeh. Yen ora cukup pengalaman, mesthine sumur kasebut bakal dilatih tanpa banyu. Dadi, carane golek banyu miturut chara ...
    Waca liyane
  • 5 key Peru copper exploration projects

    5 proyek eksplorasi tembaga utama Peru

      Peru, produsen tembaga nomer loro paling gedhe ing donya, duwe portofolio 60 proyek eksplorasi pertambangan, lan 17 ing antarane kanggo tembaga. BNamericas nyedhiyakake ringkesan limang proyek tembaga paling penting, sing mbutuhake investasi gabungan udakara US $ 120mn. PAMPA NEGRA INI ...
    Waca liyane