Utas Button Utas

Katrangan singkat:

Bit bor / jack palu / bit tombol digunakake akeh ing tambang metalurgi, eksplorasi geologi, konstruksi konservasi banyu, listrik, lalu lintas, trowongan, tambang, proyek watu pertahanan nasional lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Product overview导航栏

top hammer 1

1. Materi:

Bit Bor bor digawe kanthi bar baja paduan kualitas tinggi lan karbida tungsten.

Liwat perawatan panas, alat pengeboran kita cukup angel kanggo memenuhi tuntutan pengeboran rock lan paling sithik energi nalika ngebur watu kasebut.

2. OEM:

Kajaba iku, kita bisa ngrancang bit bor tombol benang sing disesuaikan miturut aplikasi pengeboran sing beda-beda, lan bit pengeboran khusus ditrapake kanggo ngebor watu alus, rock medium longgar lan rock hard.

3. Karakteristik

(1) Awak bit: jinis normal lan jinis retrac

(2) Utas R: R22 R25 R28 R32 R38
(3) Utas T: T38 T45 T51 ST58 GT60

(4) Dhiameter bit: 32-127mm.

(5) Model bit bor: bit bit / tombol bit

(6) Bentuk dicokot tombol: bola / parabola

(7) Wangun rai bit: tengah lan gulung rata sing rata

Katrangan Bahan: Baja Timken lan Unsur enem karbida Sisipan Tech.: Sisipan karbida sing ditekan
Dhiameter 35mm nganti 152mm
Ukuran benang R32, SSR32, R35, SSR35, R38, T38, T45, T51, SST58, SST68, SGT60.
Jinis Wajah Ngarep rata, ngarep tengah Drop, wajah Uni
Jinis Rok Rok normal / Retrac rok
Jinis tombol: Hemisferis, Parabola, Balistik, Kerucut
Kaluwihan: Penetrasi cepet / umur dawa / mbantu ngirit biaya pengeboran per meter
MOQ Ora ana syarat kanggo nyoba utawa nyoba nyoba

 

Specification导航栏

R32 Button bit, rok normal
Dhiameter Tombol TC Bolongan siram Angle
mm inci Gauge x mm Ngarep x mm Sisih Ngarep Pengukur
41 1 5/8 5 × 9 2 × 8 1 1 35 °
41 1 5/8 4 × 9 2 × 8 2 1 35 °
45 1 3/4 4 × 11 2 × 9 2 1 35 °
45 1 3/4 5 × 11 2 × 8 2 1 30 °
45 1 3/4 6 × 9 3 × 8 0 3 35 °
48 1 7/8 5 × 11 2 × 9 2 1 30 °
48 1 7/8 6 × 9 3 × 9 0 3 35 °
51 2 5 × 11 2 × 10 2 1 35 °
51 2 6 × 11 3 × 10 1 3 35 °
51 2 6 × 10 3 × 9 1 3 35 °

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita