Button Taper Taper

Katrangan singkat:

Bit taper kanthi karbida panas ditekan ing rok bit, bit tirus duwe kinerja ngebur sing apik lan umure dawa.


Detail Produk

Tag Produk

Product overview导航栏

Bit taper, utamane bit tombol Tapered minangka bit bor sing paling populer kanthi pilihan diameter sirah saka 26mm nganti 48mm. Kanthi tombol karbida sing diteken ing rok dicokot, bit tombol tapered duwe kinerja ngebur sing apik lan umure dawa.

Kita ngasilake macem-macem bit tombol tapered kanthi derajat kaya ing ngisor iki:

Dhiameter bit: 26mm nganti 60mm;

Gelar tapered: 4 ° 46 ', 6 °, 7 °, 11 °, 12 °;

Ukuran cangkang: Hex 19mm, Hex, 22mm lan Hex. 25mm;

Jinis karbida: Tipe pahat, Tipe silang, Tipe tombol.

Katrangan Bahan: Baja timken + Elemen enem karbida Sisip Tech: sisipan karbida panas
Dhiameter 26mm nganti 60mm
Gelar Taper 4 ° 46 ', 6 °, 7 °, 11 °, 12 °;
Jinis Carbide Tipe pahat, Tipe silang, Tipe tombol.
Ukuran Shank Hex 19mm, Hex, 22mm lan Hex. 25mm
Jinis tombol Hemisferis, Parabola, Balistik, Kerucut
Kauntungan 80% -90% umur merek paling apik ing saindenging jagad, kualitas sing bisa dipercaya sing kabukten dening para pelanggan.
MOQ Ora ana syarat kanggo nyoba utawa supaya jejak
Layanan khusus Kita bisa nggawe produk minangka syarat pelanggan

taper bit

Specification导航栏

Kanggo 22 mm (7/8 ″) batang. 11 ° taper. Rok Pendek.
Dhiameter Tombol Bolongan siram Dawane Bobot
mm inci Pengukur Ngarep Sisih Ngarep mm Kg
32 1 1/4 5 × 7 2 × 7 1 1 50 0,35
32 1 1/4 6 × 7 2 × 7 1 1 50 0,35
34 1 11/32 4 × 8 2 × 7 1 2 50 0,39
34 1 11/32 5 × 7 2 × 7 1 1 50 0,4
35 1 3/8 6 × 7 2 × 7 1 2 50 0,41
36 1 27/64 4 × 8 2 × 7 1 2 50 0,45
36 1 27/64 5 × 8 2 × 7 1 1 50 0,45
36 1 27/64 5 × 8 2 × 7 1 2 50 0,45
38 1 1/2 3 × 9 1 × 9 1 1 50 0,45
38 1 1/2 3 × 9 2 × 7 1 1 50 0,45
38 1 1/2 5 × 9 2 × 7 1 1 50 0,45
38 1 1/2 5 × 9 2 × 7 1 2 50 0,45
40 1 37/64 3 × 9 1 × 9 1 1 50 0,48
40 1 37/64 3 × 9 2 × 8 1 1 50 0,48
40 1 37/64 5 × 9 2 × 8 1 1 50 0,48
40 1 37/64 5 × 9 2 × 8 1 2 50 0,48
41 1 5/8 5 × 9 2 × 8 1 2 50 0,48

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita