Rod Rod Speed ​​Rod

Katrangan singkat:

Rod Bor Hammer Top biasane digunakake ing penambangan lemah lan pengeboran bangku.

1) Kualitas dhuwur;

2) resistensi dhuwur;

3) Kacepetan dawane dhuwur;

4) Kerusakan banget;

5) Jangkauan aplikasi sing jembar.


Detail Produk

Tag Produk

Product overview导航栏

top hammer 1

Katrangan Teknik canggih, manufaktur presisi lan bahan bermutu tinggi njamin kualitas rod bor kita sing bisa dipercaya.
Dawane 600mm nganti 6059mm
Ukuran benang R32, SSR32, R35, SSR35, R38, T38, T45, T51, SST58, SST68, SGT60.
Dhiameter Babak 32, Babak 39, Babak 46, Babak 52.

Fitur Utama

1. Bahan: 23CrNi3Mo

2. Karburisasi

3. Rega kompetitif

4. Cocokake batang bor kabeh merek.

Napa kita milih 23CrNi3Mo:

1. tahan nyandhang dhuwur.

2. Rusak banget.

3. Suitalbe kanggo 98% watu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita