Alat Drilling Rock Button Bor Bor Bit

Katrangan singkat:

Tombol pengeboran rock Utas Retrac cocog kanggo pertambangan, padu, tunneling lan liya-liyane. Digunakake sacara umum kanggo rame lan ngebur lemah.


Detail Produk

Tag Produk

Product overview导航栏

retrac bit

Specification导航栏

Pemasok China R25 R38 T38 T45 T51 GT60 retrac thread rock button bor. Bisa disesuaikan kanggo ngrancang diameter bit, jumlah bolongan udara uga bentuk sirah. Bentuk tombol campuran bisa diganti miturut syarat.

Bit Dia. (Mm)  Sambungan Utas  Qty * Tombol Dia (mm) Gauge Qty * Tombol Dia (mm) Ngarep Ngarep Lubang Udara Sisih Lubang Udara Bobot (kg)
43 R28 5X10 2X9 1 3 0,9
51 R32 6X10 3X9 3 - 1.0
76 R32 / R38 / T38 7X10 4X10 1 2 2.6
89 T38 / T45 / T51 8X12 4X12 + 2X10 4 2 4.3
102 R32 / T38 / T45 8X14 6X12 2 2 5.6
110 T45 / T51 7X14 5X13 3 - 5.8
115 T45 / T51 7X14 6X14 4 - 6.0
127 T45 / T51 / GT60 8X14 7X13 2 1 6.5
140 T51 / GT60 8X16 7X14 2 1 8.9
152 T51 / GT60 8X16 8X14 2 1 10.0

Packing导航栏

Retrac bit 4


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita