Rod Bor Sirkulasi Reverse (RC)

Katrangan singkat:

89mm Remet 3 1/2 "pengeboran sirkulasi bolak RC bor / pipa bor.

Rod bor sirkulasi mbalikke duwe papat utas sing nambah wektu operasi mesin. Tujuane rong utas ekstra yaiku supaya tabung njero diganti ing lapangan. Uga ngidini driller ngganti gabungan alat kothak kanthi gabungan alat anyar, tanpa welding lan bisa ditindakake ing situs kasebut.


Detail Produk

Tag Produk

Product overview导航栏

Rod bor sirkulasi mbalikke lan pipa bor kalebu sendhi alat baja padhet sing atos kanthi pipa bor mulus sing kuwat lan Pipa Batin tahan tahan tinggi. Nggambar pengalaman bertahun-tahun ing desain lan produksi rod bor RC sing angel lan ora tahan, saben aspek manajemen material lan produksi dioptimalake. Asil kasebut yaiku pipa bor sirkulasi kualitas premium sing njaga rig bor RC kanthi efisien ngasilake dina lan dina. Perusahaan pengeboran RC ing saindenging jagad ngerti yen bisa gumantung ing pipa bor sirkulasi Sinodrills.

Sampeyan bisa yakin manawa Pipa Bor RC bakal tetep kuwat nalika wong liya wis kesel.

Specification导航栏

5


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita