Bor TDS Kasedhiya Nggawe String Pengeboran Total Pengeboran Rotary

Bit silikon digunakake kanggo ngebur rotasi, biasane digunakake kanggo ngebor bolongan gedhe lan bolongan produksi ing tambang gedhe, tambang terbuka, ekstraksi minyak bumi, lan lapangan liyane. Ana rong klompok pengeboran rotary amba: (1) rotary crushing kanthi mbukak titik dhuwur menyang rock saka telung kerucut, lan (2) potongan rotary kanthi gaya geser saka bit drag.

 

Ing crushing rotary, bit sing akeh digunakake yaiku bit bor telung kerucut sing ditutupi dening akeh untu utawa tombol sing bisa bebas muter kaya gir planet lan remuk watu nalika bit pengeboran diputer. Dorong mudhun digayuh kanthi bobot rig bor kasebut dhewe, lan rotasi ditrapake ing mburi pipa bor. Rotasi diwenehake dening motor hidrolik utawa listrik, lan kacepetan rotasi asring beda-beda gumantung saka 50 nganti 120 rpm. Udhara sing dikompres asring digunakake kanggo ngeculake potongan saka sisih ngisor bolongan. Ukuran celah ing antarane pipa bor lan tembok bolongan ana gandhengane karo pembuangan potongan bor. Salah siji celah sing sempit utawa jurang sing amba bakal nyuda kacepetan pengeboran.

Pengeboran Rotary cocok kanggo ukuran bolong saka diameter 203 nganti 445 mm. Nganti saiki, pengeboran rotasi minangka cara sing dominan ing tambang terbuka sing gedhe. Salah sawijining kerugian rig pengeboran rotasi yaiku ora cocog kanggo ngebor bolongan sing condhong, sing luwih disenengi kanggo blasting rock.

 

Pethel perkusi triron umume bakal nambah produktivitas, utamane ing kahanan hard rock. Bangga kita ujar manawa BD DRILL duwe kemampuan kanggo nyedhiyakake kabeh senar pengeboran rotary, saka Shock absorb, Bor, Stabilizer, Pethelion palu, Deck bush, Tricone bit.


Wektu kiriman: Mei-20-2021