5 proyek eksplorasi tembaga utama Peru

 

Peru, produsen tembaga nomer loro paling gedhe ing donya, duwe portofolio 60 proyek eksplorasi pertambangan, lan 17 ing antarane kanggo tembaga.

BNamericas nyedhiyakake ringkesan limang proyek tembaga paling penting, sing mbutuhake investasi gabungan udakara US $ 120mn.

PAMPA NEGRA

Proyek greenfield US $ 45,5mn ing Moquegua, udakara 40km sisih kidul Arequipa, dioperasikake dening Minera Pampa del Cobre. Instrumen manajemen lingkungan disetujoni, nanging perusahaan durung njaluk ijin eksplorasi. Perusahaan rencana pengeboran berlian.

RUGI KAPITOS

Camino Resources minangka operator proyek greenfield US $ 41.3mn ing provinsi Caravelí, wilayah Arequipa.

Tujuan utama saiki yaiku pengawasan lan evaluasi geologi wilayah kasebut kanggo ngira lan ngonfirmasi cadangan mineral, nggunakake eksplorasi berlian permukaan.

Miturut basis data proyek BNamericas, pengeboran berlian DCH-066 uga diwiwiti Oktober pungkasan lan minangka sing pertama kanggo kampanye pengeboran 3.000 m, saliyane 19.141m sing wis dilatih ing 2017 lan 2018.

Sumur kasebut dirancang kanggo nyoba mineralisasi oksida permukaan sing cedhak ing target Carlotta lan mineralisasi sulfida jero tingkat dhuwur amarga kesalahan Diva.

SUYAWI

Rio Tinto Mining lan Eksplorasi ngoperasikake proyek greenfield US $ 15 juta ing wilayah Tacna 4,200m ing sadhuwure segara.

Perusahaan kasebut ngrancang ngebor 104 bolongan eksplorasi.

Instrumen manajemen lingkungan wis disetujoni, nanging perusahaan durung njaluk idin kanggo miwiti eksplorasi.

AMAUTA

Proyek greenfield US $ 10mn ing provinsi Caravelí dilakokno dening Compañía Minera Mohicano.

Perusahaan ngupayakake nemtokake awak sing mineral lan ngitung cadangan mineral.

Ing wulan Maret 2019, perusahaan kasebut ngumumake wiwitan kegiatan eksplorasi.

SAN ANTONIO

Dumunung ing lereng wétan Andes, proyek greenfield US $ 8 juta ing wilayah Apurímac dioperasikake Sumitomo Metal Mining.

Perusahaan ngrancang parit pengeboran intan lan eksplorasi luwih saka 32.000 juta, kanthi implementasi platform, parit, sumur lan fasilitas tambahan.

Konsultasi awal rampung lan instrumen manajemen lingkungan wis disetujoni.

Ing wulan Januari 2020, perusahaan kasebut njaluk idin eksplorasi, sing lagi dievaluasi.

Kredit foto: Menteri tambang lan energi


Wektu kiriman: Mei-18-2021