Rega apik Dth lan Pethel Sumur Banyu 5 "8" 12 "

Katrangan singkat:

Kauntungan luar biasa:

Piston kanthi alur putar kanggo nyebarake hawa njamin tingkat pengeboran sing akeh

Kanthi sub drive drive kanggo nyebarake udhara lan papane rada dhuwur

Silinder Outer: Silinder tugas abot kanggo umur palu sing dawa


Detail Produk

Tag Produk

Product overview
Bor Hammer minangka salah sawijining jinis peralatan bor dhasar kanggo teknik pengeboran, palu DTH Pneumatik uga dijenengi impor pneumatik, DTH pneumatik. Didhukung dening medium udara sing dikompres, panggunaan energi udara sing dikompresi kanggo ngasilake dhasar terus saka alat listrik beban pengaruh bolongan. Udhara sing dikompres lan bisa tikel dadi media Kong. Impor pneumatik kanthi tekanan dhuwur lan tekanan rendah, katup lan katup sing paling gedhe. Biasane pengaruh pneumatik sing ana gandhengane karo bor storidium cara bor karbida kanggo mengaruhi rock remuk, pengeboran rotasi kanthi kecepatan rendah tanpa komprehensif. Umume digunakake ing pengeboran hidrologi lan sumur banyu, pengeboran geologi tanpa inti, teknik pencegahan bencana geologi lan pengeboran tambang lan lapangan liyane. Cocog kanggo aplikasi kerikil lan watu keras, atur struktur khusus bor uga bisa digunakake ing lemah alus. ROP umume luwih dhuwur tinimbang pengeboran impor hidrolik, nanging mbutuhake kompresor udara sing luwih gedhe kanthi kapasitas, konsumsi bahan bakar luwih akeh, polusi swara lan debu. Pengeboran jerone banyu ing ngisor banyu, pengaruh banyu.
Specification
Model
Sambungan Utas
OD (mm)
Ukuran Rec. Lubang
Gaya Shank
Tekanan Kerja (Bar)
CD35
API 2 3/8 ″ Reg
φ82mm
φ90-φ105
DHD3.5
CD35
1.0-1.5Mpa
CD45
API 2 3/8 ″ Reg
φ99mm
φ110-φ135
Cop44
DHD340
CD45
1.0-2.5Mpa
CSD4
API 2 3/8 ″ Reg
φ99mm
φ110-φ135
SD4
CSD4
1.0-2.5Mpa
CQL40
API 2 3/8 ″ Reg
φ99mm
φ110-φ135
QL40
CQL40
1.0-2.5Mpa
CD55
API 2 3/8 ″ Reg
API 3 1/2 ″ Reg
φ125mm
φ135-φ155
Cop54
DHD350R
CD55
1.0-2.5Mpa
CSD5
API 3 1/2 ″ Reg
φ125mm
φ135-φ155
SD5
CSD5
1.0-2.5Mpa
CQL50
API 3 1/2 ″ Reg
φ125mm
φ135-φ155
Cop54
QL50
CQL50
1.0-2.5Mpa
CD65
API 3 1/2 ″ Reg
φ148mm
φ155-φ190
Cop64
DHD360
CD65
1.0-2.5Mpa
CSD6
API 3 1/2 ″ Reg
φ148mm
φ155-φ190
SD6
CSD6
1.0-2.5Mpa
CQL60
API 3 1/2 ″ Reg
φ148mm
φ155-φ190
Cop64
QL60
CQL60
1.0-2.5Mpa
CD85
API 4 1/2 ″ Reg
φ185mm
φ195-φ254
Cop84
DHD380
CD85
1.0-2.5Mpa
CSD85
API 4 1/2 ″ Reg
φ185mm
φ195-φ254
SD8
CSD8
1.0-2.5Mpa
CQL80
API 4 1/2 ″ Reg
φ185mm
φ195-φ254
QL80
CQL80
1.0-2.5Mpa
CSD10
API 4 1/2 ″ Reg
API 5 1/2 ″ Reg
API 6 5/8 ″ Reg
φ225mm
φ254-φ311
SD10
CSD10
1.0-2.5Mpa
CN100
API 6 5/8 ″ Reg
φ225mm
φ254-φ311
NUMA100
CN100
1.0-2.5Mpa
CSD12
API 6 5/8 ″ Reg
φ275mm
φ305-φ445
SD12
CSD12
1.0-2.5Mpa
Appllication
888888888
                              Pengeboran banyu Pengeboran sumur banyu
Packing

冲击器包装图


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita