Coupling Lengan

Katrangan singkat:

Kopling Lengan nganggo Utas R32, R38, T38, T45, T51. Kita milih baja berkualitas tinggi lan nggunakake teknologi perawatan panas canggih.


Detail Produk

Tag Produk

Product overview导航栏

Amarga beda aplikasi, kita butuh macem-macem batang batang, mula lengen klambi digunakake kanggo nyambungake batang ekstensi. Ana kopling semi-jembatan lan kopling jembatan lengkap, bedane mung yaiku kopling semi-jembatan duwe titik tengah ing tengah kopling. Biasane kopling loro ujung padha karo kopling, kayata R25, R32, R38, T45, T51, lsp. Nalika sawetara wong mbutuhake kopling silang bisa digunakake, contone, siji ujung yaiku R32 lan ujung liyane R38, nanging umume kabeh kopine wanita utas ing rong ujung.

Specification导航栏

Sambungan  Dawane diameteripun Sambungan
 
D1 D2
  mm mm  
R22 100 32 R22
R32 160 48 R32
R32 170 55 R32
R25 160 37 R25
R38 170 55 R38
T38 190 55 T38
T45 210 64 T45
T51 225 75 T51
T38 185 55 T38

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita