Rig Mesin Bor Dth Kualitas Paling Apik Kanggo Industri Tambang

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Product overview

Rig pengeboran bolongan pneumatik nganyari lan ngoptimalake tabel operasi, bagean sing mlaku, sistem hidrolik, balok propulsi, lan turret, kanthi tujuan nggedhekake fungsi rig kasebut. Bagéan sing mlaku nganggo motor plunger, sing nambah umur rig pengeboran bolongan pneumatik. Utamane, perbaikan konsol diganti saka operasi rong wong dadi operasi siji-wong, sing ningkatake efisiensi kerja lan nyuda biaya, kanthi ngelingi permintaan pasar.

Rig pengeboran yaiku rig pengeboran iring-iringan sing hemat biaya, aman lingkungan, hemat energi, lan efisien digunakake ing macem-macem tambang terbuka, tambang, situs rekayasa, lsp. Kanthi diameter bolongan wiwit 90 nganti 110 mm, rig pengeboran downhole duwe awak kurang lan desain casing anyar, sing nggawe produk luwih stabil lan nyenengake estetis tinimbang mesin sing padha.

Specification

Model rig ZGYX-415-1
Kekuwatan
YUCHAI
Daya sing dirating 58KW
Ukuran pipa bor
Φ60 * 3000MM
Range bolongan
Φ90-115mm
Torsi rotasi
1850N.M
Kacepetan rotasi 0-110RPM
Pasukan panganan
 15KN
Narik kekuwatan
25KN
Jinis panganan
CYLINDER
Kacepetan tramming
2.5KW / H
Gradien
25
Bobot
4500KG
Ukurane
4900 * 2000 * 2200MM

 

Packing

packing


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita