Babagan Kita

Beijing The Drill Store Machinery Equipment Co., Ltd. (TDS) minangka pabrikan utama ing bidang manufaktur peralatan pertambangan lan konstruksi. Kita nyedhiyakake macem-macem rig pengeboran, kompresor udara, peralatan konstruksi, alat pengeboran lan layanan konsultasi,kanggo mbantu sampeyan ngrampungake masalah ngebur kanthi efisiensi dhuwur lan biaya murah. TDS entuk reputasi lan kekuatan bisnis sing dikepengini kanthi wigati kanggo nyedhiyakake investasi terus ing riset lan teknologi anyar kanggo ningkatake kualitas produk lan memenuhi Standar Keunggulan Internasional.

Layanan Kita: Produk Utama:

Sumur Banyu & Panas Bumi Rig Pengeboran Sumur Banyu

Penambangan & Penggalian Rig Pengeboran DTH

Kompresor Udara Konstruksi

Alat Pengeboran Utilitas lan HDD

Visi Kita:

TDS dadi pimpinan pasar ing industri sing gegandhengan karo inovasi lan orientasi pelanggan. Kauntungan kita yaiku layanan mandheg.Kita bisa nyedhiyani solusi ngebur lengkap kanggo proyek sampeyan.

Insinyur kita duwe pengalaman ngebur luwih saka 20 taun. Liwat analisis sing komprehensif lan pangerten sing apik babagan panjaluk konsumen, kita ngupayakake supaya pelanggan paling murah biaya saben meter saka kabeh aspek saka pilihan solusi, desain produk, tuku bahan, lan teknologi manufaktur nganti pengiriman produk.Tujuane yaiku kepuasan pelanggan 100%.

Tim manajemen budaya multibual, muti ngutamakake komunikasi sing lancar lan efektif. Kita uga darmabakti kanggo terus ningkatake kabeh proses produksi. Sanalika, TDS duwe tim pelayaran profesional sing bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi luwih cepet, luwih apik, lan luwih akeh layanan rantai ekologis. Kita terus ngupayakake sampeyan supaya bisa ngirit saben dhuwit. Sawise akumulasi pirang-pirang taun, TDS wis entuk kapercayan lan sih pangguna ing omah lan luar negeri kanthi teknologi sing luar biasa, produk bermutu, rega kompetitif, layanan sing dipikirake lan saluran produk sing akeh.

TDS bakal dadi pilihan sing paling apik. Kita yakin produk kualitas bisa ngomong dhewe. Kita ngadeg kanthi kabeh gaweyan lan adol. Matur suwun kabeh dhukungan saka para pelanggan lan pengin entuk minat lan dadi mitra paling apik.