400 m Mahina Pengeboran Banyu Didol

Katrangan singkat:

Iki minangka mesin pengeboran sumur sing maju, andal, awet lan hemat energi, sing nduwe efisiensi operasional sing dhuwur, konsumsi energi sing kurang, entuk manfaat ekonomi sing apik, struktur mesin sing sederhana, operasi sing stabil, tenaga angkat sing akeh, lan bisa nyukupi kabeh kebutuhan operasi.


Detail Produk

Tag Produk

Product overview

Bor sumur crawler multifungsi FY-400 minangka bor hidrolik multifungsi sing efektif, efektif banget, lan khusus kanggo ngebur sumur, ngawasi kanthi apik, bolongan AC udara panas, bolongan groof cofferdam tenaga listrik, lubang grouting kanggo dyke kontrol rembesan lan bolongan grouting kanggo penegakan pangkalan, penambangan permukaan, jangkungan .proyek pertahanan nasional lan operasi pengeboran liyane; Rig pengeboran dilengkapi rotasi motor hidrolik kanthi daya tinggi, propulsi lan angkat tabung silinder lan bolongan mudhun kanthi tekanan bledosan dhuwur , kanggo nyadari efektifitas dawane pengeboran lan konsumsi energi sing sithik.

Specification

Model FY400
Pengeboran dth 400mm
Bolongan φ140-350mm
Advance Length siji wektu 6.6m
Konsumsi udara 1.7-3.5MPa
Dawane rod 1,5m, 2m, 3m, 6m
Dia. Saka rod  φ89, φ102, φ108
Angkat daya 25T
Torsi rotasi 6500-9000N.m
Kacepetan Rotasi 45-115r / menit
Tenaga Mesin 92Kw
Kacepetan lelungan 0-2.5 Km / h
Kapasitas munggah 30 °
Bobot 10T
Ukuran 5900x2100x2850mm

Appllication

微信截图_20210512110721

               Eksplorasi geologi Rig pengeboran sumur banyu

Packing

packing

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita