300m Rega Mesin Bor Sumur Banyu

Katrangan singkat:

Rig pengeboran sumur banyu TDS minangka peralatan bolongan pengeboran sing entheng, efisien, serbaguna, sing mesin bor bor bolongan utamane ditrapake ing sumur pengeboran, sumur irigasi, sumur panas bumi lan bolongan udara kanggo keperluan liyane, utamane kanggo rekayasa banyu formasi gunung lan gunung. Mesin rig pengeboran sumur banyu bisa digunakake kanthi macem-macem formasi, diameter pengeboran sumur nganti 245mm. Mesin bor nggunakake teknologi hidrolik anyar, ndhukung rotasi motor hidrolik torsi dhuwur lan propulsi hidrolik bor bolongan gedhe, saringan udara rong tahap kanthi mesin multi-silinder kanthi kompresor udara asupan sing dirancang kanggo sistem hidrolik, nambah umur mesin diesel. Desain pompa unik kanggo nggampangake pangopènan, nyuda biaya pangopènan. Konsol kontrol hidraulik terpusat, gampang dioperasikake.


Detail Produk

Tag Produk

Product overview

Rig pengeboran sumur banyu TDS minangka peralatan bolongan pengeboran sing entheng, efisien, serbaguna, sing mesin bor bor bolongan utamane ditrapake ing sumur pengeboran, sumur irigasi, sumur panas bumi lan bolongan udara kanggo keperluan liyane, utamane kanggo rekayasa banyu formasi gunung lan gunung. Mesin rig pengeboran sumur banyu bisa digunakake kanthi macem-macem formasi, diameter pengeboran sumur nganti 245mm. Mesin bor nggunakake teknologi hidrolik anyar, ndhukung rotasi motor hidrolik torsi dhuwur lan propulsi hidrolik bor bolongan gedhe, saringan udara rong tahap kanthi mesin multi-silinder kanthi kompresor udara asupan sing dirancang kanggo sistem hidrolik, nambah umur mesin diesel. Desain pompa unik kanggo nggampangake pangopènan, nyuda biaya pangopènan. Konsol kontrol hidraulik terpusat, gampang dioperasikake.

Specification

Model FY300
Pengeboran dth 300mm
Bolongan φ140-325mm
Advance Length siji wektu 3.4m
Konsumsi udara 1.7-3.0MPa
Dawane rod 1,5m, 2m, 3m
Dia. Saka rod φ76, φ89, φ102
Angkat daya 18T
Torsi rotasi 5700-7500N.m
Kacepetan Rotasi 40-70r / menit
Mesin Diesel Quanchai
Tenaga Mesin 75,8Kw
Kacepetan lelungan 0-2.5 Km / h
Kapasitas munggah 30 °
Bobot 7T
Ukuran 4100x1950x2600mm
Lamaran Kondisi geologi sing rumit: Rock, Mud, Sand etc.
Cara Ngebur Rotary lan propulsi hidrolik paling dhuwur, Drilling Dth utawa Dripping Pump Mud

Appllication

微信截图_20210512110721

               Eksplorasi geologi Rig pengeboran sumur banyu

Packing

packing

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita